Test

Vores Børn tester: Min Bio

På alt for tidlige søndage morgener og midt i ulvetimen i hverdagen er det rart at ty til god underholdning for børnene. Redaktionschefens sønner Ask på fem år og Svend på to år har testet ’hjemmebiografen’ Min Bio.

Ask, 5 år: ”Der er mega-mange film, mor!”

LÆS OGSÅ: Børn anbefaler apps: Favoritter til Ipadden

Svend, 2 år: ”Mi’ Bio!”

Svend er to år og har for nylig lært at navigere rundt på en ipad. Og jeg skal da lige love for, de er lærenemme i den alder! Han fanger lige med det samme, at han selv kan bladre i filmene og hviner af fryd, hver gang han får øje på et af de mange kendte (tegnefilms)ansigter.

Selv for sådan en lille fyr (og hans mor) er det super underholdning med søde korte film med dansk tale. Eneste minus er, at det også er svært at holde koncentrationen så længe ad gangen, når man kun er to år og selv får lov at overtage styringen. Der bliver ‘zappet’ lidt rigeligt imellem de forskellige film til morens smag…men hvad, barnet er vel en del af ipad-generationen!

De hyggelige lyde og grin fra højstolen i køkkenet, mens jeg laver mad ved siden af vidner i hvert fald om, at Svend har det sjovt. Og den søndag morgen han står op klokken 05.17 giver det for alvor mening for både mor og yngsten at have Min Bio på ipaden.

Hurra for Rasmus Klump og Timmy Tid på stribe, indtil kaffen har haft sin virkning, og jeg er vågen nok til at være nærværende og overskudsagtig mor den morgen!

Min Bio, app til Ipad, pc, iphone og Android, for to-syv-årige, kan bruges på op til fem enheder samtidig, 450 kr. for et årsabonnement.