Mette Blomster

Mette Blomsterberg sælger liebhavervilla: Nu kan det lyse tv-køkken fra Det søde liv blive dit

Mette Blomsterberg sælger nu den bolig i den lille nordsjællandske by Ålsgårde, som konditoren selv var med til at tegne samt senere har boet i i tyve år – og som danner ramme om hendes populære Tv-program.

Ejendommen er skræddersyet til grunden, 178 kvadratmeter stort, ligger ned til en lille sø, har en 70 kvadratmeter stor træterrasse – og så indeholder den det lyse tv-køkken, der er kendt fra Mette Blomsterbergs DR-program, Det søde liv.

Efter 20 år giver Blomsterberg nu nøglerne til sin bolig i den lille nordsjællandske by Ålsgårde videre. Den er nemlig sat til salg.

Det skriver Boliga.dk.

Mette Blomsterbergs liebhavervilla i Ålsgårde. Foto: Nybolig Helsingør & Espergærde
Mette Blomsterberg hus
Mette Blomsterbergs liebhavervilla i Ålsgårde. Foto: Nybolig Helsingør & Espergærde

Kagehuset

Mette Blomsterberg købte i 1998 grunden i Ålsgårde med sin daværende mand. Fire år senere stod der på grunden en ny liebhavervilla, som konditoren selv var med til at tegne.

Husets 178 kvadratmeter er fordelt på to etager og seks værelser, og det er, hvad den lokale mægler fra Nybolig Helsingør & Espergærde i salgsmaterialet kalder ”designet til at kunne rumme familieliv og levemenneskers hverdag".

Men udover de mange kvadratmeter og værelser, indeholder det altså også det hvide, rummelige snedkerkøkken, som danner ramme om Blomsterbergs populære DR-program, Det søde liv.

Markant prisstigning

Da Blomsterberg-parret købte grunden tilbage i 1998 kostede den lidt over en halv million kroner, men den og det derpå liggende hus er nu sat til salg for hele 7.250.000 kroner. En pris er et godt stykke over prisgennemsnittet i Helsingør Kommune, hvor Ålsgårde ligger.

For ifølge Boliga.dk er boliger i den nordsjællandske kystkommune nemlig i øjeblikket til salg for gennemsnitligt 34.200 kroner pr. kvadratmeter, hvilket altså er et stykke under Blomsterberg-boligen, der udbudt til 40.700 kroner pr. kvadratmeter.

Se flere billeder af Mette Blomsterbergs hus her.