Stine Nørgaard

Efter flere år som advokat gik Stine all in på blomster: Se hendes smukke julebord her

Hos Stine Nørgaard Bjerg fra Studio Flør er julen fuld af blomster. Den kreative blomsterdekoratør mikser friske blomster med indfarvede blomster, glimmer og bær dyppet i maling og forvandler det til fine dekorationer i et farvestrålende juleunivers, der afspejler lige præcis den stil, hun elsker.

Jeg bruger julepynten til at understrege min julestil og den stemning, som jeg synes julen skal have. For mig giver det et sjovt udtryk at blande traditionelle juleblomster med andre blomster, som jeg synes passer ind. Intet er rigtigt og forkert, og jeg elsker at give den gas.

Jeg elsker farver, og jeg elsker at mikse dem. Og det har været det overordnede tema for mit julebord. Jeg bruger altid meget tid på at sammensætte og style bordet helt korrekt, så jeg kan forkæle mine gæster, som selvfølgelig skal have noget smukt at kigge på.

Jeg har i år brugt pink mos, roser og tulipaner sat i små vaser, hyacintløg med glimmer og malede bær lagt i små skåle.

stine-studiofloer-bord.jpg
Stines julebord har et overdådigt blomsterhav i flere niveauer, da blomsterhav i flere niveauer, da bordet er pyntet med blomster i bordet er pyntet med blomster i flere højder og over bordet hænger flere højder og over bordet hænger en kæmpe grankrans som en glorie. en kæmpe grankrans som en glorie. Dugen har Stine fra sin mor, mens Dugen har Stine fra sin mor, mens stolene stammer fra et hotel, som stolene stammer fra et hotel, som Stines bedstemor engang ejede. Stines bedstemor engang ejede.

Jeg plejer ikke være så vild med de klassiske julestjerner, men i år fandt jeg dem i de smukkeste farver og i forskellige størrelser og har valgt at bruge dem både på bordet og i kransen, som svæver over bordet.

Jeg har desuden dækket mit julebord med ting, der har stor betydning for mig, som tallerkner, bestik og skåle, jeg har arvet af min bedstemor. På den måde kan hun stadig have en stor plads ved bordet, selv om hun ikke er her længere.

stine-studiofloer-bordopdaekning.jpg
Den blå indigofarve er smuk som kontrast til de pink nuancer. De farvede krystalglas er arvestykker, allerkner er fra Bing & Grøndahl, og bestikket stammer fra Stines bedstemors hotel. Champagne- glas er loppefund. Servietterne med Bon Appetit er fra This Is Espace. Glaspynt fra Art Glass Copenhagen.

Egentlig kan min mand ikke tåle blomster. Vi kan derfor af gode grunde ikke rigtigt have friske blomster i hjemmet til daglig, men en gang imellem og til særlige lejligheder får jeg enten lov eller tvinger blomster ind i vores hjem.

Ellers dekorerer jeg med grene og særlige blomster, som jeg ved, at han kan tåle. Jeg vil jo helst ikke undvære blomsterne helt.

stine-studiofloer-reol.jpg
I julens anledning er der pyntet op med røde bærgrene, som er en klassiker hos Stine. De er pyntet med små figurer af Cher og Angela Merkel, fundet hos This is Espace. Reolen er fra Ikea, men Stine har malet den lyseblå.