Guide til dit stjernetegn: Her er, hvad enhver Fisk bør eje

Guide til dit stjernetegn: Her er, hvad enhver Fisk bør eje

Er du fisk? Eller kender du en, der er? Så er denne huskeliste, som vi har lavet i samarbejde med Astropod, det rette sted til selvindsigt.

Alle går rundt og forelsker sig, og det gør fisken også. Der er forår og poesi i luften, og det er tid til at vende blikket lidt indad, men også til at føle, elske og drømme. Fiskene er det mest komplicerede tegn i dyrekredsen. Deres følsomhed og modtagelighed trækker dem i forskellige retninger, og derfor skal de kæmpe for at holde begge ben på jorden.

Fiskene kan nemlig være nogle fantasifulde drømmere med hang til eskapisme. De er både charmerende og lattermilde, og deres empatiske evner og magnetiske, mystiske og skønne personlighed tiltrækker mange. 

brask-studio-visits-v_books_storm.jpg

Pause med bøger 

Tag en pause en gang imellem, hvor du trækker dig tilbage og er stille, fx med en bog. Fiskene læser digte af Inger Christensen, Virginia Woolfs Bølgerne eller kunstbøger.

Brask Studio VISITS V hos Storm, 350 kr.

Fenty-kollektion.jpg

Nyt fra Rihanna 

Rihanna er fisk, og hendes nye Fenty-kollektion er pastelfarvet og shimmery.

En klog fisk

Hovedet (og håret) fejler ikke noget på Fiskene. Albert Einstein lignede det kreative geni, han var.

Beroligende sten

Fiskenes farver er lilla og hvid, og stenen ametyst, som gør dig klar i hovedet, virker beroligende og kan hjælpe dig med at træffe beslutninger. 

I fællesskabets ånd

Fiskene tænker altid på andre. Derfor er det helt i deres ånd at samle ind til klimaforandringernes ofre 8. marts

Noedhjaelp.dk

Illustration Barbara Dziadosz.

Fisk.jpg
Illustration Barbara Dziadosz.

Kendetegn ved fisken

Fiskenes kendetegn er intuition, universalitet, hengivelse, modtagelighed og indlevels. De har brug for at blive følelsesmæssigt stimuleret og modtage kærlighed og overrasker altid.

Som en fisk i vandet 

Nyd udsigten til vand, i vand, hos Amazing Krane. Fiskene har en forunderlig evne til at flyde ovenpå.

Amazing-space.dk

Kunstnerisk udtryk 

Fiskene trives bedst, hvis de får mulighed for kunstnerisk udfoldelse, så køb nogle farver, mal med den store pensel, og føl dig frem.

Lyse og lette farver 

Tænk i lyse, lette og douche farver, der giver et florlet, drømmende og poetisk udtryk.

ICON VISIONS, 1.650 kr. hos Wood Wood

Om Fisken

Soltegn

Fiskene (20. februar – 20. marts).

Herskerplanet

Neptun, intuitionens planet, står for det irrationelle og ukonkrete som drømme, fantasi og åndelighed og kan bringe illusioner og virkelighedsflugt med sig, men også indsigt. Den beskæftiger sig med meditation, healing og mystik. 

Element 

Vand. Vandelementet styrer vores følelsesliv, og vandtegn kendetegnes ved deres modtagelighed og påvirkelighed. De har en veludviklet indlevelsesevne og er ofte kreative og kunstneriske.

Sten

Ametyst.

Kvalitet

Bevægelig. Bevægelige tegn er foranderlige, fleksible og har gode kommunikationsevner. De har en stor trang til afveksling og kan være temmelig utålmodige. 

Farver

Lilla og hvid.