Æggekage med sommergrønt
At gøre en eller to af ugens måltider grønne er sundt for både kroppen og pengepungen.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 30 min.
- 1 løg (finthakket)
- ½ spsk olie (eller smør)
- 1 peberfrugt (tern)
- 250 g kartofler (kogte)
- 150 g spinat (eller ærter, friske eller frosne)
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 3 spsk mel
- salt og peber
- Pynt:
- 2 tomater og klippet purløg
- Tilbehør:
- Brød
- Steg løgene bløde og blanke på en pande med olie eller smør.
- Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring i 5 min.
- Tilsæt kartofler og varm det igennem.
- Pisk æg, mælk og mel godt sammen og krydr med salt og peber. Vend spinat eller ærter i grønsagerne og hæld æggemassen på panden.
- Bag æggekagen ved middelvarme i ca. 15 min.
- Pynt med tomater og purløg og servér med brød.