Ærtesuppe med stegte kammuslinger på spyd
4
Ingredienser
- Suppen:
- 1-2 skalotteløg
- 5 dl hønsebouillon
- 650 g fine ærter
- salt, peber
- Kammuslingerne:
- 400 g kammuslinger
- 1/4 tsk sambal oelek
- revet citronskal fra 1/4 citron
- 1/2 spsk olie
- Sevér til:
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Bring hakket skalotteløg og bouillon i kog og lad det simre 3-4 min.
- Tilsæt ærter, kog op og blend suppen til den er cremet. Smag til med salt og peber.
- Vend kammuslingerne i en blanding af sambal oelek, citronskal, olie, salt og peber og sæt dem på spyd.
- Grill spyddene 2-3 min. på hver side, dryp evt. med lidt citronsaft og server spyddene til suppen sammen med brød.