Opskrift på ærtesuppe med stegte kammuslinger på spyd

Ærtesuppe med stegte kammuslinger på spyd

4

Ingredienser

  • Suppen:
  • 1-2 skalotteløg
  • 5 dl hønsebouillon
  • 650 g fine ærter
  • salt, peber
  • Kammuslingerne:
  • 400 g kammuslinger
  • 1/4 tsk sambal oelek
  • revet citronskal fra 1/4 citron
  • 1/2 spsk olie
  • Sevér til:
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Bring hakket skalotteløg og bouillon i kog og lad det simre 3-4 min.
  2. Tilsæt ærter, kog op og blend suppen til den er cremet. Smag til med salt og peber.
  3. Vend kammuslingerne i en blanding af sambal oelek, citronskal, olie, salt og peber og sæt dem på spyd.
  4. Grill spyddene 2-3 min. på hver side, dryp evt. med lidt citronsaft og server spyddene til suppen sammen med brød.