-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Asiatisk kødsovs med svinekød og ris
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege-/kogetid: ca. 20 min.
- Ingredienser:
- 500 g hakket svinekød
- 1 bladselleri
- 1 stor rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- ca. 1 spsk. stærk karry
- ca. 2 dl vand (eller grøntsagsbouillon)
- 1 spsk. sojasovs
- Tilbehør:
- jasminris kogt med hele krydderier – f.eks. 1 hel stjerneanis, 1 stykke kanel og 2-3 kryddernelliker
- Drys:
- topbladene fra bladselleri
SÅDAN GØR DU
- Kog risene som angivetpå pakken med helekrydderier. Fjern dem, nårrisene er kogt færdige.
- Snit bladselleri i småterninger. Gem topbladenetil drys.
- Skær peberfrugten ismå terninger på sammestørrelse.
- Brun kødet i olie i en tykbundet gryde ellerstegepande. Krydr medkarry. Tilsæt bladselleriog peberfrugt, og steg inogle min. Tilsæt vand,og lad retten simre i ca.10 min. under låg. Smagtil med karry og sojasovs.
- Servér friskkogte rismed asiatisk kødsovs, ogdrys med blade af bladselleri.