Bag selv lækre grahamsscones

Bag selv lækre grahamsscones

Prøv disse lækre grahamsscones, som er perfekte til eftermiddagsteen og allerbedst nybagte..

Grahamsscones

Tid: ca. 15 min. plus bagetid (ca. 9 stk.)

200 g hvedemel

50 g grahamsmel

1½ tsk. bagepulver

2 tsk. sukker

1 tsk. groft salt

75 g smør

1½ dl mælk

1 æg til pensling

lidt mel til udrulning

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Bland de to slags mel sammen med bagepulver, sukker og salt i en røreskål.

3. Smuldr smør i melet, og saml dejen med mælken.

4. Drys lidt mel på bordet, og rul dejen, ud i ca. 2 cm’s tykkelse. Udstik dejen med et glas, der er ca. 6 cm i diameter.

5. Fordel scones på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15 min., eller til de er gyldne.

► SE OGSÅ: Groft hverdagsbrød med rug og havregryn

► SE OGSÅ:  Bag et brydebrød med rug

► SE OGSÅ: Bag lækre Flapjacks