Bagte pærer med is og crunchy chokosauce

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce

Så bliver det vist ikke nemmere...

4 personer

Ingredienser

  • Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
  • Chokoladesauce:
  • 1 dl piskefløde
  • ½ dl vand
  • 100 g Toblerone
  • Tilbehør:
  • flødeskum og hindbær

  1. Skyl de hele pærer. Skær et lillestykke af den ende af pæren, hvorblomsten er. Stil pærerne på bagepapirpå en bageplade med stilken opad. Bagdem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. påmidterste ovnribbe. Køl dem lidt af, oghalver dem. Fjern kernehuset.
  2. Kog piskefløde og vand op. Tag grydenfra varmen, og rør chokoladen i, tilden er smeltet. Afkøl, til saucen er lun.Server den til pærerne sammen medflødeskum og hindbær.