Banankage med grov chokolade-kokos-glasur
Du går aldrig galt i byen med en klassisk banankage. Sød og saftig, her med en dejlig grov glasur med kokos.
12 stk
Total:50 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
- 150 g smør
- 200 g rørsukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 30 g kakaopulver
- ½ tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- ½ dl mælk
- 2 store modne bananer
- 75 g smør
- 25 g kaffepulver
- 25 g kakaopulver
- 100 g flormelis
- 75 g kokosmel
Sådan gør du:
- Pisk smør og sukker blødt.
- Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk.
- Bland mel med kakaopulver, salt, bagepulver og vaniljesukker, og rør i dejen sammen med mælken.
- Mos bananerne, og vend i dejen.
- Fordel den i en form ca. 20 x 30 cm.
- Bag kagen ved 180 grader i ca. 40 minutter. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt.
- Hænger der dej ved, bages den lidt længere tid.
- Nu er det tid til at lave glasuren. Kom smør i en gryde, og lad det smelte.
- Tilsæt de resterende ingredienser, og rør til glasuren er homogen og smeltet.
- Fordel glasuren på kagen, og lad den stå lidt, inden den skæres ud.