Banankage med Daim

Lynhurtig banankage med Daim

Denne banankage med Daim smager ikke bare godt - den er tilmed virkelig nem at bage. Så bliver det ikke bedre.

10 personer

Total:1 time

Arbejdstid:20 minutter

Ingredienser

  • 200 g blødt smør
  • 225 sukker
  • 1 lille moset banan
  • 2 spsk. appelsinsaft
  • 3 æg
  • 175 g hvedemel
  • 100 g hakket Daim chokolade
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • Lidt sigtet flormelis

Sådan gør du:

  1. Rør smør, sukker, banan og appelsinsaft sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, Daim, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i dejen.
  2. Kom dejen i en bradepande ca. 20x30 cm. foret med bagepapir.
  3. Bag kagen ved 175 gr. ca. 40 min. Stik et spid i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen på en bagerist. Pynt med sigtet flormelis.