Bananlagkage med solbær-yoghurt-frosting

Bananlagkage med solbær-yoghurt-frosting

Vi har taget en klassisk bananlagkage - og så liiige givet den et twist med en solbær-yoghurt-frosting. Så lækkert og nemt!

10

Total:1 time 30 minutter

Arbejdstid:30 minutter

Ingredienser

  • 200 g blødt smør
  • 200 sukker
  • 1 lille moset banan
  • 2 spsk. appelsinsaft
  • ½ dl mælk
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 50 g mandelmel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ¾ tsk. bagepulver
  • 175 g blødt smør
  • 175 g græsk yoghurt
  • 500 g flormelis
  • ½ dl solbærsaft

Sådan gør du

  1. Lagkagebunde: Rør smør, sukker, banan, appelsinsaft og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, mandelmel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i dejen.
  2. Kom dejen i en springform på 16 cm i diameter foret med bagepapir. Bag kagen ved 175 gr. ca. 50-60 min. på andennederste ovnribbe. Afkøl kagen på en bagerist. Skær kagen i 3 bunde.
  3. Solbær-yoghurt frosting: Pisk smør og yoghurt sammen, og pisk flormelis i. Pisk solbærsaft i. Fordel frostingen mellem bundene og over kagens top og sider. Lad kagen trække 1-2 timer i køleskab, inden den serveres.
  4. Pynt kagen med rød skovsyre.