Biksemad de luxe
Skøn luksusbiksemad - få opskriften her:
(4 pers.)
Ingredienser
- 300 g flæskesteg (evt. rest fra dagen før)
- 150 g bacon
- 700 g kartofler
- ½ selleriknold
- 2 løg
- 1 porre
- 3 spsk. olivenolie
- salt og peber
- Tilbehør:
- syltede asier, agurker el. rødbede
- Skær flæskestegen i tern, og stil det til side.
- Skær bacon i tern, og rist dem på panden, til de er sprøde. Fjern baconen fra panden, og læg den på køkkenrulle. Rengør panden for fedt.
- Skær kartofler og selleri i tern (ca. 1½ × 1½ cm). Skær løgene i både og porren i ringe. Kom olien på panden, og steg kartofler, selleri, løg og porre, til det mørner over svag til jævn varme.
- Kom flæskestegsternene på, og varm dem godt op på panden. Krydr med salt og peber.