Biksemad med pølser og svampe

Biksemad med pølser og svampe

Dansk klassiker med saft og kraft.

3-4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 15-20 min.
  • 250 g svampe (f.eks. champignon)
  • 1 spsk. olie (eller smør)
  • 250-300 g kødfulde pølser
  • 400-500 g kogte kartofler
  • 1 bdt. forårsløg
  • salt og peber
  • Tilbehør: groft brød og evt. spejlæg

  1. Skær rensede svampe i passende stykker, og brun dem på en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber, og tilsæt pølser og kartofler i terninger.
  2. Steg under omrøring, til kartoflerne er gyldne, og pølserne gennemvarme. Smag til med salt og peber, drys med fintsnittede forårsløg, og servér med brød og evt. spejlæg.