Blåbærmuffins

Blåbærmuffins

12-14 stk.

Ingredienser

  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g smeltet smør
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • evt. 1-2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
  • 2 tsk. bagepulver
  • 75 g hakket hvid chokolade
  • 4 spsk. mælk
  • 100 g blåbær
  • 1 spsk. flormelis
  • Pynt:
  • glasur rørt af 3 dl flormelis og 2-3 spsk. kogende vand, 12-14 blåbær og frisk mynte

  1. Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel, vaniljesukker, evt. citronskal, bagepulver og chokolade og rør det i. Rør mælken i. Vend blåbærrene i flormelis, og vend dem i dejen.
  2. Fordel dejen i muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  3. Rør glasuren sammen, og pynt kagerne hermed. Pynt også med blåbær og mynte.