Sund blomkålsvaffel med røget laks
Lav en vaffel baseret på blomkål og top den med laks og æg - så har du den perfekte morgenmadsret, der både er sund og smager skønt!
8 stk.
Ingredienser
- 250 g babyspinat
- 600 g blomkål
- 4 æg
- 50 g revet cheddarost
- salt og peber
- 2 spsk. kokosolie/fedt til bagning
- 4 æg
- 4 skiver røget laks
- 100 g babyspinat
- lidt olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Damp spinaten, til den falder sammen på panden. Dræn væden fra spinaten i en si ved at trykke spinat med bagsiden af grydeske. Hak spinaten.
- Riv blomkål helt fint, eller blend blomkålen, til det er som smuldr. Bland spinat og blomkål sammen i en skål.
- Tilsæt æg, og pisk dejen godt sammen med revet ost, salt og peber.
- Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet med kokosfedt/olie til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
- Tilbered spejlæg på en pande. Anret vafler med spejlæg, røget laks og frisk babyspinat. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.