Blondiehjerter med pynt

Blondiehjerter med pynt

Søde og bløde hjerter med en skøn smag af hvid chokolade.

8 personer

Ingredienser

  • 200 g hvid chokolade
  • 200 g smør
  • korn af 1 stang vanilje
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 200 g hvid chokolade
  • rød levnedsmiddelfarve
  • glasur rørt af 150 g flormelis og 1½ spsk. pasteuriseret æggehvide eller kogende vand
  • kagepynt, f.eks. små sukkerhjerter, sukkerkugler mv.

Sådan gør du

  1. Smør 12 hjerteforme med blødt smør. Vi har brugt EVAtrio silikoneforme.
  2. Hak den hvide chokolade fint. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør vaniljekorn og chokoladen i. Rør, til chokoladen er smeltet. Afkøl blandingen ca. 10 min.
  3. Rør sukker og æg i chokoladeblandingen. Bland hvedemel og bagepulver, og rør det i dejen.
  4. Kom dejen i formene. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Lad kagerne afkøle i formene.
  5. Tag kagerne ud af formene. Hak og smelt ⅔ af den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af den hvide chokolade i, til den er smeltet.
  6. Farv med levnedsmiddelfarve, til det er lyserødt. Overtræk kagehjerterne hermed. Lad chokoladen stivne. Pynt kagerne

Tip

Har du ikke hjerteforme, kan du bage kagerne i 10 muffinforme, så kan du evt. udstikke hjerter af udrullet lyserød fondant, eller brug lidt marcipan, du selv farver med rød levnedsmiddelfarve.