Blondiehjerter med pynt
Søde og bløde hjerter med en skøn smag af hvid chokolade.
8 personer
Ingredienser
- 200 g hvid chokolade
- 200 g smør
- korn af 1 stang vanilje
- 150 g sukker
- 3 æg
- 200 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 200 g hvid chokolade
- rød levnedsmiddelfarve
- glasur rørt af 150 g flormelis og 1½ spsk. pasteuriseret æggehvide eller kogende vand
- kagepynt, f.eks. små sukkerhjerter, sukkerkugler mv.
Sådan gør du
- Smør 12 hjerteforme med blødt smør. Vi har brugt EVAtrio silikoneforme.
- Hak den hvide chokolade fint. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør vaniljekorn og chokoladen i. Rør, til chokoladen er smeltet. Afkøl blandingen ca. 10 min.
- Rør sukker og æg i chokoladeblandingen. Bland hvedemel og bagepulver, og rør det i dejen.
- Kom dejen i formene. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Lad kagerne afkøle i formene.
- Tag kagerne ud af formene. Hak og smelt ⅔ af den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af den hvide chokolade i, til den er smeltet.
- Farv med levnedsmiddelfarve, til det er lyserødt. Overtræk kagehjerterne hermed. Lad chokoladen stivne. Pynt kagerne