Brownies med pecannødder

Brownies med pecannødder

(1 stk)

Ingredienser

  • 90 g farin eller mørk muscovadosukker
  • 90 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g mørk chokolade
  • 125 g smør
  • 75 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 50 g pekannødder
  • 50 g hakket chokolade, gerne hvid

  1. Bland de to slags sukker med æggene, og pisk det hele lyst og skummende.
  2. Smelt forsigtigt chokolade og smør sammen, og køl det lidt af.
  3. Bland mel og bagepulver sam-men med hakkede pekannødder og hvid chokolade.
  4. Rør først chokoladesmørmassen i de piskede æg og derefter mel-blandingen. Hæld dejen i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 gr. i ca. 25 min. Lad den køle helt af i formen.