Opskrift på callaloo-grøntsagssuppe

Callaloo-grøntsagssuppe

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk chili, finthakket
  • 150 g callaloo eller spinat, groft hakket
  • 7 dl hønsebouillon
  • 2 dl kokosmælk
  • lidt citronsaft
  • evt. lidt chiliolie
  • Tilbehør: brød.

Sådan gør du

  1. Halvér løget og skær det i skiver. Steg løgene møre i en gryde med olivenolie, tilsæt hvidløg, chili og spinat og steg fortsat 2-3 min.
  2. Hæld hønsebouillon herpå og kog suppen i 15 min.
  3. Tilsæt kokosmælk og kog suppen igennem og krydr med citronsaft, salt og peber og evt. lidt chiliolie.
  4. Server spinatsuppen med brød til.