-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Canapeer med torskesalat og rodfrugter
Lav en fin hapser til at starte middagen med i form af canapéer med torskesalat og rodfrugter.
(8 stk.)
Ingredienser
- 8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
- smør
- 8 salatblade
- Torskesalat:
- 200 g torskefilet
- salt, peber
- 1 persillerod
- 1 gulerod
- 20 g smør
- 4 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche
- 1 tsk. dijonsennep
- Pynt:
- 4 skiver sprødstegt bacon
SÅDAN GØR DU
- Kog torskefileten i vand tilsat salt og peber i ca. 5 min. Afdryp og afkøl fisken.
- Skræl persillerod og gulerod, og skær dem i helt små tern. svits dem i smør, til de er bløde, uden at de tager farve. smag til med salt og peber.
- Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen. del torsken i små stykker, og rør dem i. smag til med salt og peber.
- Smør brødene, og læg salatblade på. fordel først torskeblandingen og så rodfrugterne på brødet. Krydr med salt og peber. steg baconen, smuldr den groft, og kom baconen på som pynt på toppen.