Champignon-, spinat- og kartoffelkarry
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Ingredienser:
- 250 g markchampignoner (i kvarter)
- ½ spsk olie
- 1 løg (finthakket)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 2 tsk karry
- 500 g skrællede kartofler (i tern)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 pakke frossen hel spinat (optøet)
- salt og peber
- Tilbehør:
- brød
- Brun champignonernei en bredbundet gryde eller høj pande med olie.
- Tilsæt løg, hvidløg og karry og steg et par min. Vend kartoflerne i og tilsæt kokosmælk.
- Lad retten simre, til kartoflerne er møre og konsistensen cremet, ca. 15 min.
- Pres væden af den optøede spinat ogvend den i gryden.
- Varm retten godt igennem og smagtil med salt og peber.Servér direkte fra gryden med brød til.