Champignon-, spinat- og kartoffelkarry

Champignon-, spinat- og kartoffelkarry

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Ingredienser:
  • 250 g markchampignoner (i kvarter)
  • ½ spsk olie
  • 1 løg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 tsk karry
  • 500 g skrællede kartofler (i tern)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 pakke frossen hel spinat (optøet)
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • brød

  1. Brun champignonernei en bredbundet gryde eller høj pande med olie.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og karry og steg et par min. Vend kartoflerne i og tilsæt kokosmælk.
  3. Lad retten simre, til kartoflerne er møre og konsistensen cremet, ca. 15 min.
  4. Pres væden af den optøede spinat ogvend den i gryden.
  5. Varm retten godt igennem og smagtil med salt og peber.Servér direkte fra gryden med brød til.