Chili con carne
4 personer
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød, maks. 10 % fedt
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 glas (230 g) medium tacosauce
- 3 dl bouillon
- 2 spsk. koncentreret tomatpuré
- 2 tsk chili spice mix fra Santa Maria-serien
- 2 tsk. oregano
- 1 ds. kidneybønner
- salt, peber
- frisk koriander, limebåde eller persille til pynt
- Tilbehør:
- løse ris
- samt grønsagsfad med avocadoer, majs, tomater, agurk og grøn salat
- Hak løget. Varm olien op i enstegegryde. Brun kødet. Kom løgeti, og svits det kort med. Tilsætde øvrige ingredienser undtagenbønnerne. Kog op. Lad retten småsnurreunder låg ca. 10 min.
- Kom bønnerne i, og kog demmed 5 min. Smag til med salt ogpeber.
- Pynt med koriander eller persille.