Hjemmebagte cookies

Fine cookies med chokoladeknapper

Bag selv de fineste cookies med farvestrålende chokoladeknapper - her har vi brugt m & m's, rosiner og peanuts i vores cookies - og opskriften er så nem, at ungerne sagtens kan hjælpe til med at bage dem.

25 cookies

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 100 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 2 spsk. sirup
  • 1 lille æg
  • 125 g hvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 120 g (3½ dl) havregryn
  • 75 g groft hakkede peanuts
  • 1½ dl rosiner
  • ¾ tsk. natron
  • ca. 75 g chokoladeknapper

Sådan bager du cookies med m & m's

  1. 1. Kom smør, sukker og sirup i en skål. Pisk det godt sammen med en håndmikser. Slå ægget ud i en kop. Kom ægget i skålen, og pisk ca. 1 min. Kom hvedemel, salt, vaniljesukker, havregryn, peanuts, rosiner og natron i. Pisk ca. 1 min.
  2. 2. Fordel dejen i cirkler, ca. 1 cm tykke og 4 cm i diameter på bagepapir. Der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder ud, så du får brug for et par bageplader. Fordel linser på kagerne. Tryk dem lidt ned i dejen.
  3. 3. Varm ovnen op til 175 gr. Bag kagerne på midterste ovnribbe 14-16 min. Hvis du bager dem ca. 14 min., bliver kagerne lidt bløde i det. Hvis du bager dem ca. 16 min., bliver kagerne sprøde.