Fine cookies med chokoladeknapper
Bag selv de fineste cookies med farvestrålende chokoladeknapper - her har vi brugt m & m's, rosiner og peanuts i vores cookies - og opskriften er så nem, at ungerne sagtens kan hjælpe til med at bage dem.
25 cookies
Total:40 minutter
Ingredienser
- 100 g blødt smør
- 100 g sukker
- 2 spsk. sirup
- 1 lille æg
- 125 g hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 1 tsk. vaniljesukker
- 120 g (3½ dl) havregryn
- 75 g groft hakkede peanuts
- 1½ dl rosiner
- ¾ tsk. natron
- ca. 75 g chokoladeknapper
Sådan bager du cookies med m & m's
- 1. Kom smør, sukker og sirup i en skål. Pisk det godt sammen med en håndmikser. Slå ægget ud i en kop. Kom ægget i skålen, og pisk ca. 1 min. Kom hvedemel, salt, vaniljesukker, havregryn, peanuts, rosiner og natron i. Pisk ca. 1 min.
- 2. Fordel dejen i cirkler, ca. 1 cm tykke og 4 cm i diameter på bagepapir. Der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder ud, så du får brug for et par bageplader. Fordel linser på kagerne. Tryk dem lidt ned i dejen.
- 3. Varm ovnen op til 175 gr. Bag kagerne på midterste ovnribbe 14-16 min. Hvis du bager dem ca. 14 min., bliver kagerne lidt bløde i det. Hvis du bager dem ca. 16 min., bliver kagerne sprøde.