Cremet Squashkage

Cremet Squashkage

Gulerodskagens tvilling – en squashkage tilsat masser af krydderier og cremet topping.

CREMET SQUASHKAGE

Tid: ca. 30 min. plus bage- og køletid

(ca. 16 stk.)

3 æg

225 g brun farin

1½ dl smagsneutral olie

225 g hvedemel

3 tsk. stødt kanel

1 tsk. stødt ingefær

1 tsk. stødt kardemomme

1 tsk. stødt nellike

2 tsk. bagepulver

revet skal af 1 ubehandlet appelsin

75 g grofthakket mørk chokolade

300 g groftrevne squash

Topping:

200 g flødeost naturel

70 g flormelis

pekannødder til pynt (kan erstattes af valnødder)

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Pisk æg og brun farin sammen med en elpisker. Pisk ca. 5 min.

3. Tilsæt olien lidt ad gangen, mens der fortsat piskes.

4. Bland hvedemel med krydderier og bagepulver, og pisk det i dejen sammen med revet appelsinskal, chokolade og squash.

5. Fordel dejen i en ildfast form på ca. 25 x 20 cm foret med bagepapir. Bag kagen ved 175 grader i ca. 40 min. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid. Afkøl kagen.

6. Pisk flødeost med flormelis til en creme, og fordel den på kagen. Skær kagen i firkanter, og pynt hvert stykke med pekannødder.



► SE OGSÅ: Rabarber med yoghurtkage og is

► SE OGSÅ: Luksusjordbær-milkshake

► SE OGSÅ: Lækker peanutbutter fudge