Edderkoppekager

Halloweencupcakes: Edderkoppekager

Søde, sjove og uhyggelige cupcakes til Halloween.

(14-16 stk.)

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 dl revet squash eller gulerod
  • 2 æg
  • 125 g blødt smør
  • 1¼ dl mælk
  • 1 tsk. revet appelsinskal
  • 1 dl appelsinsaft
  • 3 dl flormelis
  • 3 spsk. vand
  • Pynt:
  • kakao kagekrymmel
  • sorte lakridssnører
  • tørrede tranebær

  1. Kom hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og squash i en skål, og bland det sammen. Rør æg, smør, mælk, appelsinskal og saft i, til det hele er godt mikset. fordel dejen i 14-16 smurte muffinforme.
  2. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  3. Rør flormelis og vand sammen til glasur. Vend kagerne omvendt, så det er bunden, du pynter. giv kagerne glasurkrop drysset med kagekrymmel.
  4. Brug lakridssnørebåndene til at lave edderkoppernes ben med, og giv den tranebær som øjne.