Få opskriften på en skøn wrap med kylling og sennepsdressing

Få opskriften på en skøn wrap med kylling og sennepsdressing

Det er oplagt at bruge en rest kylling til denne simple wrap. Beregn ca. 100-150 g plukket kyllingekød. Alt fyld kan laves dagen i forvejen, men det er bedst at samle wrapsene samme dag, som de skal spises.

Ingredienser

  • 2 store wraps
  • Dressing:
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk sød sennep
  • 2 spsk æbleeddike
  • 3 spsk olivenolie
  • salt
  • Fyld:
  • 1 stegt eller kogt
  • kyllingebryst
  • 3 gulerødder
  • ½ spidskål
  • salt og peber
  • 2 håndfulde koriander
  • 2 store fuldkornswraps

Opskrift: Wrap med kylling og sennepsdressing

  1. Rør honning med to slags sennep, eddike og olivenolie. Smag dressingen til med salt.
  2. Pluk kyllingekødet. Skræl gulerødderne, og skær dem i julienne (tynde strimler), eller riv dem groft. Snit kålen fint.
  3. Vend det hele med dressingen, og smag til med salt og peber. Vend koriander i til sidst, og fordel fyldet i to store wraps.
  4. Rul dem sammen, og pak dem i madpakken.