Festlige cupcakes til fastelavn
Fastelavn er en farverig og sjov fest, så selvfølgelig skal der også være skæg og ballade i detsøde sagervi stiller på bordet til små (og store).
Ca. 14 stk.
Total:1 time
Ingredienser
- 200 g smør
- 200 g sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g mel
- 4 spsk. kakao
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl fløde
- Glasur:
- 150 g flormelis
- Lidt frugtfarve
- 1 spsk. kogende vand
- Sukkerpynt, f.eks. stjerner
Sådan bager du festlige cupcakes til fastelavn
- Rør smør og sukker godt sammen, til smørret bliver blødt. Rør æggene i et ad gangen, og rør godt efter hvert æg.
- Bland mel, kakao og bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med fløden.
- Kom dejen i papirforme, og fyld dem lidt mere end halvt op.
- Bag kagerne ved ca. 200° i ca. 25 minutter.
- Bland alle ingredienserne til glasuren. Lad kagerne køle helt af, inden de overtrækkes med glasur og pyntes med sukkerstjerner.
De bedste opskrifter på fastelavnsboller
-
Nemme fastelavnsboller med slik
-
Fastelavnsboller med hindbærskum & karamelchokolade
-
Farmors bedste: Fastelavnsboller med marcipan og flødeskum
-
Forrygende fastelavnsboller
-
Fastelavnsknuder: Sjove og anderledes fastelavnsboller
-
Fineste fastelavnsboller med nougatcreme & kattepynt
-
Fastelavnsboller med chokolade og nødder
-
Fastelavnsboller med marmelade
-
Lækre fastelavnsboller
-
Fastelavnsboller med chokoladecreme og flødeskum
-
Fastelavnsboller med flødeskum
-
Fastelavnsboller med chokoladecreme og moccaglasur
-
Fastelavnsboller med remonce
-
Skønne fastelavnsboller med hindbærflødecreme
-
Fastelavnsboller med creme og syltetøj
-
Fastelavnsboller med mokka og chokolade
-
Fastelavnsboller med syltetøj og creme
-
Festlige fastelavnsboller
-
Fastelavnsboller med nougatfyld
-
Fastelavnsboller med æblekompot
-
Nemme fastelavnsboller