Fine squashmuffins

Fine squashmuffins

Disse lækre og fine squashmuffins har et lavt sukkerindhold og er derfor også gode som mellemmåltid. Mums!

16-18 stk.

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 200 g hvedemel
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl rosiner
  • 1 spsk. stødt kanel
  • 3 dl reven squash
  • 1¼ dl mælk
  • 1 tsk. reven appelsinskal
  • 1 dl appelsinsaft
  • 1 portion frosting (se her på siden)
  • både af nektariner
  • rød skovsyre
  • et lille drys kanel

Sådan gør du:

  1. Pisk smør og sukker cremet. Pisk et æg i ad gangen.
  2. Rør hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver, havregryn, rosiner, kanel og
  3. squash i.
  4. Rør mælk, appelsinskal og -saft i, til det hele er blandet godt sammen.
  5. Fordel dejen i 16-18 smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  6. Pynt kagerne med frosting, nektarinbåde, rød skovsyre og et lille drys kanel.

Frosting

  • 100 g blødt smør
  • 200 g flødeost
  • 200 g flormelis
  • 1 tsk. fintrevet usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft

Pisk ingredienserne til frostingen sammen til en cremet masse.