Fine squashmuffins
Disse lækre og fine squashmuffins har et lavt sukkerindhold og er derfor også gode som mellemmåltid. Mums!
16-18 stk.
Ingredienser
- 125 g blødt smør
- 100 g sukker
- 2 æg
- 200 g hvedemel
- 100 g fuldkornshvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- 2 dl havregryn
- 2 dl rosiner
- 1 spsk. stødt kanel
- 3 dl reven squash
- 1¼ dl mælk
- 1 tsk. reven appelsinskal
- 1 dl appelsinsaft
- 1 portion frosting (se her på siden)
- både af nektariner
- rød skovsyre
- et lille drys kanel
Sådan gør du:
- Pisk smør og sukker cremet. Pisk et æg i ad gangen.
- Rør hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver, havregryn, rosiner, kanel og
- squash i.
- Rør mælk, appelsinskal og -saft i, til det hele er blandet godt sammen.
- Fordel dejen i 16-18 smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
- Pynt kagerne med frosting, nektarinbåde, rød skovsyre og et lille drys kanel.