Fisk og rejer fra Skagen

Fisk og rejer fra Skagen

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bage/kogetid: ca. 20 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • Ingredienser:
  • 4 store slethvar- eller pighvarfileter (evt. anden fladfisk, 500 g i filet)
  • ca. 2 tsk salt
  • 300 g kogte rejer med skal (f.eks. Skagensrejer/Nordsørejer eller 150 g pillede rejer)
  • 250 g grønne bønner
  • 100 g smør (smeltet)
  • 1 spsk frisk estragon (hakket)
  • ca. 1 kg nye kartofler (skrubbede eller pillede)
  • Tilbehør:
  • evt. ekstra pil selv-rejer

  1. Læg fiskefileterne på bagepapir på en bagepladeog krydr med salt. Bag i 6-8 min. ved 200 grader, til fisken er fast hvid.
  2. Servér den bagte fisk med pillederejer, friskkogte bønner, smeltet smørsmagt til med estragon og nykogte kartofler.
  3. Giv evt. ekstra rejer til, som man selv kan pille ved bordet.