Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med kogte kartofler i farsen

Et godt gammeldags trick til at få fiskefarsen til at strække lidt længere - her moser vi kogte kartofler og blander med i farsen til fiskefrikadellerne.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • 250 g filet af torsk eller fladfisk
  • 125 g kolde kogte kartofler
  • ½ tsk salt
  • revet skal af 1 økologisk citron
  • 3 spsk. fintklippet dild, persille el. purløg
  • 2 spsk. mel
  • 1 æg
  • smør og olie til stegning.
  • Tilbehør: citron og rugbrød eller små kartofler vendt i smør og hakket grønt

  1. Hak fisken let i en foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad maskinen køre kort, kun lige til farsen er dannet.
  2. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie, og servér med det ønskede tilbehør.