Flute med krydderurter
Hjemmebagte flutes med krydderurter - sådan bager du dem.
2 stk.
Ingredienser
- 15 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 2 tsk. salt
- ca. 550 g hvedemel med højt proteinindhold, f.eks. pizzamel
- 2 spsk. finthakket, frisk rosmarin
- 6 soltørrede tomater fra olielage
- 2 spsk. olivenolie
- 1-2 tsk. flagesalt
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt salt og hvedemel. Ælt dejen længe, til den er blød og elastisk, ca. 10 min.
- Smør en skål med olie, læg dejen heri, læg film over skålen, og stil dejen til hævning tre timer.
- Slå dejen ned, og form to lange flutes. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og lad dem efterhæve 15 min. med et klæde over. Tryk flutene lidt flade. Tryk snittede, soltørrede tomater godt ned i dejen. Fordel rosmarin over, dryp olivenolie over, og drys med flagesalt.
- Stil flutene i ovnen ved 225 gr. i ca. 18min.