Spinatpasta med og kylling

Spinatpasta med asparges & kylling

Forår på tallerkenen.

4

Ingredienser

  • 300 g fuldkornsfettuccine eller frisk fettuccine med spinat
  • 250-300 g kyllingeinderfilet
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • 2,5 dl madlavningsfløde 8%
  • 3-4 spsk reven parmesan
  • 5-6 knuste valnødder
  • 300 g snittede, grønne asparges
  • 125 g ærter
  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • friske ærteskud eller mikrospirer

Sådan gør du:

  1. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Del kyllingekødet i mindre stykker, rist dem gyldne i olie, og krydr med salt og peber. Varm fløden godt igennem, smag den til med ost, valnødder samt salt og peber. Vend pasta, kød og grønt hurtigt med saucen, og server med friske ærteskud eller små spirer.
  2. Energi pr. person: 560 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%