Nemme frikadeller med rød pesto
Prøv opskriften på disse lækre frikadeller med rød pesto, som smager himmelsk og tilmed er nemme at lave.
4 personer
Ingredienser
- 500 g hakket grisekød eller en blanding af grise- og kalvekød
- 1½ tsk. salt
- peber
- 4 spsk. rød pesto
- 1 spsk. finthakket frisk timian
- 1 fed finthakket persille
- 1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
- 1 æg
- 4 spsk. hvedemel
- 2 dl mælk
- 1 spsk. olivenolie og 15 g smør til stegning
- pasta vendt med pesto og en blandet salat
Sådan gør du:
- Rør først kødet med salt og peber. Rør herefter de øvrige ingredienser i.
- Dyb en spiseske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en frikadelle i hånden.
- Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider.
- Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt.
- Server dem med det foreslåede tilbehør.