-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Frikadeller med vitaminer
4 personer
Ingredienser
- 1 portion grundfars
- 1 gulerod
- 1 persillerod
- 150 g courgette
- 1 forårsløg
- 2 spsk. salvie
- 1 æg
- salt
- 2 spsk. olie
- Grundfars:
- 1 dl couscous
- 1 dl bouillon
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- 1 lille løg
- 1 dl letmælk
- 1 æg
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- Salat:
- 1 hjertesalat
- 1 krøl- eller frisésalat
- 10 soltørrede tomater på glas
- 1 bundt frisk oregano
- 40 g valnødder
- Dressing:
- 1 tsk. sennep
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk. lys eddike
- 3 spsk. olivenolie
- Bland farsen med groftrevet gulerod,persillerod og courgette. Hakforårsløg fint, og tilsæt det til farsensammen med finthakket salvie, ægog salt. Rør farsen grundigt. Formfrikadeller af farsen, og steg dem påen pande i olie.
- Skær salaten i mindre stykker, ogbland den med soltørrede tomater,oregano og valnødder.
- Pisk dressingen sammen, og drypdet på salaten. Server frikadellernemed salat og kogte kartofler.