Fyldig speltsalat med spinat

Fyldig speltsalat med spinat

Prøv også salaten med vilde ris, quinoa eller perlebyg.

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 3 dl perlespelt
  • 4 spsk mandler
  • 3 pærer, i tynde skiver
  • 100 g babyspinat
  • bredbladet persille, grofthakket
  • Dressing:
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • salt og peber

Sådan laver du speltsalat:

  1. Skyl og kog perlespelten efter anvisning på posen, og lad dem køle en smule af.
  2. Rist mandlerne på en tør, varme pande, indtil de bliver en smule gyldne, og hak dem groft.
  3. Skyl spinaten grundigt, og bland den sammen med den kogte spelt, pærer og hakket persille.
  4. Rør olie og eddike sammen, og smag til med salt og peber.
  5. Vend dressingen godt rundt i salaten og drys med mandler – salaten serveres med groft brød til.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter