Gazpacho

Gazpacho

Sund og lækker suppe er smager skønt på en varm sommerdag.

1 person

Gazpacho

  • 1 fed hvidløg
  • tsk. olivenolie eller krydderolie
  • 1 skive toastbrød (30 g)
  • 300 g stilktomater
  • 100 g agurk
  • 75 g rød peberfrugt
  • 50 g forårsløg
  • 1 dl vand
  • salt og peber

  1. Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet i tern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved 125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt og køl af.
  2. Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og peber samt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern, og blend det hele sammen.
  3. Fortynd med lidt vand, og smag til med salt og peber. Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.