Gazpacho
Sund og lækker suppe er smager skønt på en varm sommerdag.
1 person
Gazpacho
- 1 fed hvidløg
- tsk. olivenolie eller krydderolie
- 1 skive toastbrød (30 g)
- 300 g stilktomater
- 100 g agurk
- 75 g rød peberfrugt
- 50 g forårsløg
- 1 dl vand
- salt og peber
- Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet i tern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved 125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt og køl af.
- Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og peber samt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern, og blend det hele sammen.
- Fortynd med lidt vand, og smag til med salt og peber. Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.