Græsk farsbrød med feat og oliven

Græsk farsbrød med feta og oliven

Få en dejlig nem opskrift på et lækkert græsk farsbrød med feta og oliven. Server det lækre farsbrød med tzatziki, græsk salat og kartoffelbåde, eller pommes frites. Her får du opskriften på det græske farsbrød:

4

Total:1 time 5 minutter

Arbejdstid:20 minutter

Ingredienser

Græsk farsbrød med feta og oliven

  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 150 g feta
  • 100 g soltørret tomat
  • 150 g kalamataoliven uden sten
  • 600 g hakket kalv og flæsk
  • 2 æg
  • 6 spsk rasp
  • hakket persille til pynt
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Pluk og hak persillen (gem evt. lidt til pynt), og smuldr fetaen groft.
  2. Hak de soltørrede tomater groft, og halvér oliven.
  3. Bland løg, hvidløg, persille, fars, æg, rasp, salt og peber i en skål, og rør farsen sej. Vend forsigtigt 2/3 af fetaen i farsblandingen, og form den til et farsbrød i et stort ovnfast fad. Fordel resten af fetaen oven på.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i cirka 45 minutter, til kødet er gennemstegt. Drys med hakket persille ved servering, og nyd det evt. med tzatziki, græsk salat og kartoffelbåde.