Græsk valnøddebrød

Græsk valnøddebrød

Et rigtig godt, groft brød med finvalnøddesmag. lækkert til ostog som madbrød.

2 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 1½ dl yoghurt
  • 1½ dl vand
  • 1½ tsk. salt
  • 75 g finthakkede valnødder
  • 200 g fuldkornshvedemel
  • ca. 200 g hvedemel
  • æg til pensling

  1. Pisk gær, yoghurt, vand, saltog valnødderne sammen medfuldkornsmel og ca. 100 g hvedemel.lad dejen stå en timestid, lunt og tildækket.
  2. Ælt dejen færdig med meremel, klap den ud til en firkant,del den i to, og fold de to stykkeret par gange til små, firkantedebrød. læg dem på pladentil efterhævning i ca. 25 min.,pensl med sammenpisket æg,og bag brødene ved 225 gr. ica. 20 min.