Græske tarteletter
Arbejdstid: 30 min.Bagetid: 8-10 min.Tarteletterne er fryseegnede (uden fyld)
8-10 stk.
Ingredienser
- 125 g mel (ca. 2 dl)
- 75 g smør
- 1 knsp salt
- ½ æg
- lidt koldt vand
- Fyld:
- 2 tomater (i skiver)
- 2 „skoleagurker” (i skiver)
- 3-4 spsk salatost (eller feta, i små tern)
- 2 forårsløg (i skiver)
- sorte oliven
- 2-3 spsk olie + 1 spsk vineddike
- salt og peber
- Findel smørret i melet og kom de øvrige ingredienser i.
- Saml dejen og læg den i køleskabet i en halv time. Udrul og udskær den i kvadrater (10x10 cm).
- Beklæd smurte linseforme med dejen.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 10 min.
- Bland fyldet og kom det først i tarteletterne lige før servering.