Grillede kammuslinger med ærtesalat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Grilltid: 6-10 min.
- Ingredienser:
- 250-300 g rensede kammuslinger (evt. optøede fra frost)
- 2 spsk. olivenolie
- 1 grønt salathoved (f.eks. ærtesalat)
- 200 g fine grønne bælgede ærter (evt. fra frost)
- 250 g cherrytomater
- 1 bakke ærteskud
- 1 spsk. olie
- 1 citron (4 skiver og saft af resten)
- salt og friskkværnet peber
- Tilbehør:
- evt. brød
- Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i olie, og sæt dem på spyddene. Pensl grillristen med olie. Læg spyddene på grillen, og grill i ca. 3 min. på hver side.
- Ærtesalat:
- Bland blade af grøn salat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.
- Servér grillspyddene med ærtesalat, skiver af citron og evt. brød.