Grillede kammuslinger med ærtesalat

Grillede kammuslinger med ærtesalat

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Grilltid: 6-10 min.
  • Ingredienser:
  • 250-300 g rensede kammuslinger (evt. optøede fra frost)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 grønt salathoved (f.eks. ærtesalat)
  • 200 g fine grønne bælgede ærter (evt. fra frost)
  • 250 g cherrytomater
  • 1 bakke ærteskud
  • 1 spsk. olie
  • 1 citron (4 skiver og saft af resten)
  • salt og friskkværnet peber
  • Tilbehør:
  • evt. brød

  1. Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i olie, og sæt dem på spyddene. Pensl grillristen med olie. Læg spyddene på grillen, og grill i ca. 3 min. på hver side.
  2. Ærtesalat:
  3. Bland blade af grøn salat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.
  4. Servér grillspyddene med ærtesalat, skiver af citron og evt. brød.