Grillspyd

Grillspyd

Sommeren er lig grillmad, her i form af lækre og sprøde grillspyd.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: 20 min.
  • Grill-tid: ca. 15 min.
  • 12 grillspyd af træ (læg dem i koldt vand mindst en halv time. Så brænder de ikke, når de kommer på grillen)
  • ca. 350 g mørt oksekød (tern)
  • 1/2 squash (tern)
  • 100 g cherrytomater (evt. røde og gule)
  • 500 g kartofler (kogte)
  • 2 tsk olie
  • salt og friskkværnet
  • peber
  • evt. 1/2 portion tomatchili-marinade (se opskriften længere nede)
  • 1 citron (halve)

  1. Tænd grillen. Fordel kødet på 4 spyd. Sæt squash og tomat på 4 andre spyd og kogte, pillede kartofler på de resterende 4 spyd.
  2. Det er lettest at styre, når kød og grønsager er på et spyd for sig. Pensl de fyldte spyd med olie og krydr med salt og peber eller smør tomatchili-marinade på.