Grøn musaka

Grøn musaka

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 50-60 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 aubergine (skiver)
  • 1 squash (skiver)
  • 1 rød peberfrugt (strimler)
  • 1 løg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater med oregano og basilikum
  • 75 g fetaost (tern)
  • 1 æg
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 2 spsk revet parmesanost
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • evt. brød

  1. Tænd ovnen på 225 grader (200 grader varmluft).
  2. Vend alle grønsagerne sammen med olivenolie,salt og peber oglæg dem i et smurtovnfast fad. Sæt det i ovnen 20 min.
  3. Vend rundt i grønsagerneog tilsæt de hakkede tomater. Sæt fadet tilbage i ovnen 10-20 min.
  4. Vend fetaosten i grønsagerne.Pisk æggetsammen med yoghurt og parmesanost og fordeldet over retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ca. 20 min.
  5. Server direkte fra fadet evt. med brød til.