Grønsagspasta

Grønsagspasta med hvidløg

Pasta på den sunde måde.

4

Ingredienser

  • 1 courgette
  • 1 stor gulerod
  • 1 stor persillerod/ pastinak
  • 300 g fuldkorns-spaghetti
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 hakket chili
  • 2-3 fed hakket hvidløg
  • salt, peber
  • mynte og basilikum
  • 25 g valnøddekerner
  • 25 g reven parmesan

  1. Sådan gør du: Høvl grønsagerne i lange tynde bånd. Brug en maskine eller grønsagsskræller. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en gryde, og svits chili og hvidløg heri under omrøring. Vend grøn­sager og pasta i gryden, spæd med lidt af kogevandet, og lad det hele blive gennemvarmt. Smag til med salt, peber, basilikum og mynte. Server med valnøddekerner og ost.  
  2. Energi pr. person: 430 kcal, fedt 29%, protein 14%, kulhydrat 57%