Gulerodssuppe med ingefær og appelsin
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 30 min.
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 10 g frisk ingefær (finthakket)
- 1 spsk olivenolie
- 250 g gulerødder (i tern)
- ¾ liter grønsagsbouillon
- 1 usprøjtet appelsin
- salt og peber
- Tilbehør:
- cremefraiche
- frisk koriander eller persille
- Steg løg, hvidløg og ingefær blankt i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bouillon og lad suppen simre, til gulerødderne er helt møre – ca. 20 min.
- Blend suppen og kog den igennem. Tilsæt fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
- Anret i varme suppeskåle med cremefraiche og frisk koriander eller persille.