Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 10 g frisk ingefær (finthakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g gulerødder (i tern)
  • ¾ liter grønsagsbouillon
  • 1 usprøjtet appelsin
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • cremefraiche
  • frisk koriander eller persille

  1. Steg løg, hvidløg og ingefær blankt i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bouillon og lad suppen simre, til gulerødderne er helt møre – ca. 20 min.
  2. Blend suppen og kog den igennem. Tilsæt fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
  3. Anret i varme suppeskåle med cremefraiche og frisk koriander eller persille.