Gullaschsuppe
Smagfuld og klassisk gullaschsuppe.
4-5 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 3 timer
- Kogetid: ca. 1½ timer
- 500 g oksebov (eller skank, tern)
- 2 løg (hakkede)
- 25 g fedt (eller smør)
- 3-4 fed hvidløg (knuste)
- 3 spsk koncentreret tomatpuré
- 2 laurbærblade
- 1 tsk hel kommen
- 1 tsk stødt paprika
- 2 spsk salt
- ca. 1½ liter vand
- 1 grøn peberfrugt (tern)
- 500 g kartofler (tern)
- Tilbehør:
- brød
- cremefraiche
- Brun stykker af kød og løg i fedt i en gryde. Tilsæt hvidløg, tomatpuré og krydderier.
- Hæld vand på, så det dækker, og lad suppen småkoge i 1 time, til kødet er næsten mørt.
- Tilsæt peberfrugt og kartofler og kog videre i 15-20 min., til alt er mørt.
- Smag til med salt og krydderier.
- Servér med brød og cremefraiche.