Halloween drink: Vampyr-blod
Det er tykt og blodigt og ser makabert ud i de brugte glaskolber fra vaniljestænger. Ungerne kan selv fortynde saften med vand ved bordet, hvis den koncentrerede saft er for heftig.
10 stk.
Total:1 time
Ingredienser
- 200 g ribs eller tranebær (fra frost)
- 150 g sukker
- 4 dl vand
- 10 glas fra vaniljestænger
Sådan laver du vampyr-blod
- Kom ribs, sukker og vand i en gryde, og lad det koge op. Lad det simre i 20 minutter.
- Sluk og lad det trække i 20 minutter. Gentag opkogningen, og lad det simre yderligere 20 min., så saften bliver endnu tykkere.
- Sigt saften, og hæld den på brugte glaskolber fra vaniljestænger.
- Sæt dem i køleskabet indtil brug.
- Servér dem iskolde sammen med de seje Halloween pølsehorn
De bedste opskrifter til halloween
-
Halloween pølsehorn
-
Halloween drink: Vampyr-blod
-
Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
-
Spøgelsesboller til Halloween
-
Vafler med græskar
-
Halloweencupcakes: Edderkoppekager
-
Cupcakes til Halloween
-
Græskarsuppe i græskar
-
Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
-
Halloweendrink: Vampyrblod
-
Halloweensnacks: Marcipangræskar
-
Halloweenkage: Spøgelseslagkage
-
Halloween: Afskårne fingre af marcipan
-
Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
-
Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind