Halloween pølsehorn

Halloween pølsehorn

Bag uhyggelige pølsehorn til Halloween - Pølsehorn er altid et hit og her er de serveret i gaze dryppet med lidt frugtfarve – så er de klar til at blive dyppet i blodig ketchup.

Ca. 24 stk.

Total:2 timer

Ingredienser

  • 2½ dl let- eller sødmælk
  • 25 g gær
  • 50 g smeltet smør
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 1 æg
  • ca. 500 g hvedemel
  • + hvedemel til udrulning
  • 10 gode wienerpølser
  • 1 æg
  • 2 spsk. koldt vand
  • ketchup

Sådan bager du Halloween pølsehorn

  1. Lun mælken til ca. 37 grader. Smuldr gæren heri, og rør den ud. Tilsæt smør, salt, sukker og æg. Rør det hele let sammen.
  2. Rør mel i mælken. Tilsæt melet lidt ad gangen – dejen skal være blød og glat. Lad dejen hæve under et rent viskestykke i 1 time, eller natten over i køleskab.
  3. Del dejen i to, og rul den ud til lange baner på ca. 40 cm x 7 cm. Skær hver bane i trekanter. Skær pølserne i 3 stykker hver. Kom pølserne på dejen, og rul den sammen.
  4. Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 20 minutter. Pensl dem med sammenpisket æg tilsat en anelse vand, og bag dem ved 200 grader i 12-16 minutter.
  5. Servér pølsehornene lune med ketchup og en blodig halloween drink: Vampyr-blod til.