Halloween pølsehorn
Bag uhyggelige pølsehorn til Halloween - Pølsehorn er altid et hit og her er de serveret i gaze dryppet med lidt frugtfarve – så er de klar til at blive dyppet i blodig ketchup.
Ca. 24 stk.
Total:2 timer
Ingredienser
- 2½ dl let- eller sødmælk
- 25 g gær
- 50 g smeltet smør
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 æg
- ca. 500 g hvedemel
- + hvedemel til udrulning
- 10 gode wienerpølser
- 1 æg
- 2 spsk. koldt vand
- ketchup
Sådan bager du Halloween pølsehorn
- Lun mælken til ca. 37 grader. Smuldr gæren heri, og rør den ud. Tilsæt smør, salt, sukker og æg. Rør det hele let sammen.
- Rør mel i mælken. Tilsæt melet lidt ad gangen – dejen skal være blød og glat. Lad dejen hæve under et rent viskestykke i 1 time, eller natten over i køleskab.
- Del dejen i to, og rul den ud til lange baner på ca. 40 cm x 7 cm. Skær hver bane i trekanter. Skær pølserne i 3 stykker hver. Kom pølserne på dejen, og rul den sammen.
- Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 20 minutter. Pensl dem med sammenpisket æg tilsat en anelse vand, og bag dem ved 200 grader i 12-16 minutter.
- Servér pølsehornene lune med ketchup og en blodig halloween drink: Vampyr-blod til.
De bedste opskrifter til halloween
-
Halloween pølsehorn
-
Halloween drink: Vampyr-blod
-
Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
-
Spøgelsesboller til Halloween
-
Vafler med græskar
-
Halloweencupcakes: Edderkoppekager
-
Cupcakes til Halloween
-
Græskarsuppe i græskar
-
Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
-
Halloweendrink: Vampyrblod
-
Halloweensnacks: Marcipangræskar
-
Halloweenkage: Spøgelseslagkage
-
Halloween: Afskårne fingre af marcipan
-
Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
-
Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind