Pizza med pecorino, anjoser og tomat

Helt hjemmelavet: Pizza med pecorino, anjoser og tomat

Juhuu det er fredag, og hvad er bedre end en nem, hjemmelavet pizza. Dennesmager godt både varm og kold – og gerne med en god salat til.


(4 pers.)

25 g gær

3 dl lunken vand

2 tsk. olivenolie

2 tsk. salt

100 g italiensk fuldkornshvedemel

ca. 400 g pizzamel (tipo 00)

Fyld:

3 spsk. olivenolie

500 g dadeltomater i halve

50 g reven fast, tør ost, f.eks. pecorino

30 g ansjoser eller sardeller

lidt frisk rosmarin

en god håndfuld rucola til pynt

FÅ OPSKRIFTEN PÅ IS OG TOMATMARMELADE PÅ NÆSTE SIDEIS OG TOMATMARMELADE

(4 pers.)

300 g små modne aromatomater

½ dl vand

tyndskåret skal af ½ ubehandlet citron

saft af 1 ubehandlet citron

1 laurbærblad

½ stang vanilje

75 g rørsukker

4 store kugler vaniljeis til servering

LÆS OGSÅ: Nem og lækker gæstemenu