Hjemmelavet ferrero rocher

Hjemmelavet Ferrero Rocher

De lækre små himmerigsmundfulde med Nutella i midten. Her får du opskriften på hjemmelavede Ferrero Rocher. Se her, hvordan du laver de lækre nutella-kugler og ruller dem i hakkede nødder. En perfekt indslag i konfektskålen eller som en lækker lille hjemmelavet lækkerbisken. Mums!

ca. 50 stk.

Total:1 time 50 minutter

Arbejdstid:50 minutter

Ingredienser

  • Hjemmelavet Ferrero Rocher
  • Tid: ca. 50 min. plus frysetid
  • (18-24 stk.)
  • 175 g Nutella eller Nocciolata
  • 200 g hasselnøddekerner
  • 100 g sprøde vafler (f.eks. ruller
  • med nøddefyld)
  • 250 g lys chokolade

  1. Hæld Nutella i en lille plastbøtte, og sæt den i fryseren et par timer.
  2. Rist hasselnødderne på en tør pande 5-8 min., og læg dem i et rent viskestykke. Gnid hinderne af dem, og afkøl. Tag 24 flotte fra, og hak resten mellemfint.
  3. Læg vaflerne i en frysepose, og knus dem med en kagerulle.
  1. Form en teskefuld Nutella til en kugle omkring en hasselnød ved hjælp af 2 teskeer. Lad kuglen falde ned i de knuste vafler. Tril massen i vaffelraspen, og form igen til en kugle. Læg kuglerne på et fad med bagepapir, og gentag med resten.
  2. Sæt dem i fryseren i 30 min. Tag dem ud, form dem igen til kugler, hvis de er faldet lidt sammen, og sæt dem tilbage i fryseren 1 times tid.
  3. Smelt den lyse chokolade i en skål over vandbad. Dyp kuglerne enkeltvis i den lyse chokolade, og tril dem i de hakkede hasselnødder.
  4. Løft dem forsigtigt op med en gaffel, og sæt dem til afkøling på et stykke bagepapir.