Hjemmelavet gazpacho

Hjemmelavet gazpacho

Den kolde suppe mætter og forfrisker, og så er den nem at have med sig på jobbet.

1 person

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. olivenolie eller krydderolie
  • 1 skive toastbrød (30 g)
  • 300 g stilktomater
  • 100 g agurk
  • 75 g rød peberfrugt
  • 50 g forårsløg
  • 1 dl vand
  • salt og peber

  1. Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet itern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt ogkøl af.
  2. Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og pebersamt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern,og blend det hele sammen. Fortynd med lidt vand, og smag tilmed salt og peber.
  3. Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.
  4. Energi pr. person: 1075 kilojoule (250 kcal)Energifordeling:Protein: 7 g – 11 %Kulhydrat: 41 g – 65 %Fedt: 7 g – 23 %